21.05.2016

I dag var det nye bil buret til Arne og Otto klar. Vi kjørte opp på Liertoppen og fikk satt det inn i Skodaen og det ble så bra. Det er veldig godt for meg når jeg er ute og kjører med de at de er trygge og at jeg får ro til å konsentrere meg om kjøringen og ikke på om de herjer i baksetet. Har jo bilbelter til de, men bur er definitivt bedre. Gutta syns det var kjempe spennende da vi holdt på å sette det inn. De fulgte godt med. Da vi satt dem inn i buret, som har en skillevegg, falt til ro med en gang. Ikke et pip.

  

Godt plassert inn i buret dro vi ned til Drammen Hundepark for å treffe andre. Med den helsen min er det ikke alltid jeg orker å gå lange turer som jeg gjorde i går kveld. Da er det fantastisk flott å ha parken hvor gutta kan herje, leke og sosialisere seg mens jeg sitter og slapper av på benken med de andre eierne. Det blir jo veldig sosialt og man lærer mye nytt. Mange flott hunder man kan kose med (når de vil da).

    

    

Etter en flott stund i hundeparken var gutta så slitne at vi dro hjem. Nå er det blitt lørdag kveld og vi ligger rett ut i sofaen. På tirsdag er det tilbake til konsultasjon på Aker Sykehus. Skal bli så godt å bli ferdig med det. I juni har jeg også sjekk på GUCH klinikken på Rikshospitalet og på sjekk av hjertestarteren. Det er også på Rikshospitalet, men denne gangen har de ikke klart å få det på samme dagen. Jaja…det skal vel gå det også. 

Ha en smashing lørdag og resten av kvelden.

Katie

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg