Tilbake til livet

Hey

Da har jeg kanskje hatt de to mest tilnærmede dagene på veldig lenge. I går hadde vi en rolig formiddag hjemme. Jeg karret meg opp i andre etasje hvor jeg hjalp til å brette klesvask. Gutta må fortsatt ta de tyngste oppgavene, men det kjennes godt ut å bidra.  Og jeg ser på alt jeg gjør som trening. Klokken 13.00 møtte Toivo og jeg mamma og pappa på Shell på Strømsø og vi kjørte bort på Union for å spise lunch. Vi dro på Cafe Grua som tidligere lå på andre siden av elven, men som nå er i nye lokaler. Maten var helt super. Bare pizza der, men man følte ikke at bunnen var så tykk at man bare spiste det.

    
Calzonen var i hvertfall kjempe god. Anbefales på det sterkeste å ta turen dit. Etter lunch var det jeg som kjørte hjem. Nå har ikke jeg kjørt bil på nesten seks uker så det føltes litt ut som jeg øvelseskjørte. Har ikke fått noen restriksjoner på kjøring så måtte jo bare gjøre det. Kjente at beina mine var sterke nok til det. 

Fornøyd med innsatsen. Resten av dagen og kvelden var vi bare hjemme. Jeg tok meg en velfortjent cowboy strekk på sofaen. Har funnet ut at jeg slapper mer av og stresser ikke så mye om jeg får tatt noen gode pauser.

I dag tidlig var det opp og stå og jeg klarte å tømme oppvaskmaskinen. Og jeg satt inn. Da kjente jeg at musklene i ryggen våknet og lårene ble ganske tunge. Men, igjen, alt er trening. 

Klokken 16.00 i dag møtte Toivo, Marcus og jeg Toivos tante Ruth, hennes mann Ole og deres to barnebarn på Skutebrygga. Det ble dagens middag. Da vi kom hjem tok jeg meg enda en cowboy strekk. 

Endte kvelden hos naboen vår, Jorunn. Veldig søt dame som har vært helt fantastisk mens jeg har vært på sykehus. Hatt Arne og Otto over natten flere ganger så Toivo kunne være på Rikshospitalet med meg.

kanskje litt kjedelig for dere å lese om helt vanlige dager, men for meg så er det stormskritt i riktig retning. I morgen skal jeg på første fysio time i byen. Det blir veldig bra. Natta godtfolk.

– Katie 

#guch #hjertefeil #nyresvikt #rikshospitalet #kjærlighet #trening #opptrening #organdonasjon #vmh

www.vmh.no

www.organdonasjon.no 

 

 

2 kommentarer
    1. Jeg har lest bloggen din i sommer, for jeg leser alle blogger som er tagget med “trening”
      Jeg må bare si at jeg er impornert over den innsatsen du gjør etter det du har vært gjenn0m!
      Så gir det ett perspektiv å lese din blogg innimellom de andre treningsbloggene!

    2. hei. så utrolig koselig tilbakemelding. jeg følte det ble riktig å tagge det med trening for det er jo akkurat det jeg driver med. koselig at du ser det. God helg. Katie

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg