Hovne bein og Olivia Aker Brygge

Hey

Ny uke, ny legetime hos fastlegen. Må gå ofte for å måle INR  (tykkelsen på blodet). Dette fordi jeg bruker medisinen Marevan. Det målte litt lavt, men ikke noe som vekket bekymring. Godt er det.

Klokken 11.00 hadde vi time tim Otto hos veterinæren for kjemisk kastrering. Det gikk så fint. Var bare en stor sprøyte i nakkeskinnet og han lagde ikke en lyd. 

I morgen skal jeg ta nye blodprøver på Aker sykehus for å sjekke tyroksin verdiene mine. De ble målt på rikshospitalet fredag og da lå de på 28. Normal verdi er 20 så blir kanskje noe endringer i dosering. Ettersom blodprøvene må tas fastende og jeg ikke orker tanken på morgen rushet til Oslo så kjørte jeg inn til mamma og pappa for å sove over. Fikk sovet litt på sofaen før jeg dro ut en tur. Cecilie hentet meg og vi kjørte bort på Aker Brygge. 

Er blitt veldig glad i Olivia så vi fikk bord der. Vi spiste begge calzone og den var veldig god.

  

Det var så godt å gå langs brygga og kjenne luften i ansiktet. Selv om det små regnet litt da vi gikk ut av Olivia så var det alikevel digg. Føler at jeg bruker mye klisjeer, men det er virkelig sånn det føles.

Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa igjen og har fått beina høyt opp. Det høyre er spesielt vondt på kvelden. Det fylles med væske og det kjennes ut som det sprenger godt. Virker som de vanndrivende endelig begynner å virke så kanskje trykket gir seg snart.

Ha en strålende kveld 

– Katie

#nyresvikt #hjertefeil #hjerte #mestring #trening #opptrening #angst #organdonasjon #oslo #oslolove #akerbrygge #oliviaakerbrygge #vmh 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg