Sun, fun & prosecco

Hey

Noe sliten bestemte jeg meg for å bli med Stine, Christer og Christer til Jessheim og besøke Stines ene trillingsøster. Hun er der på besøk hos sin svigerfamilie. Da vi kom dit spiste vi litt lunch før vi kjørte bort på Nordbytjernet. De andre badet mens jeg satt dekket til og innsmurt på solfaktor 30 i skyggen.

Etter ett par timer dro vi tilbake til huset hvis vi spiste deilig mat. Forskjellige pølser og salater med tilbehør. Utrolig hyggelig familie som virkelig fikk meg og oss alle til å føle oss så velkomne.

Etter mat og en is kjørte vi tilbake til Drammen og Toivo. Han bestemte seg for å bli hjemme og slappe av i dag. I morgen er det “back to work” for han så godt for han å sløve. 

Nå i kveld ble det film og Prosecco. Gutta gå opp og vi fikk se en av de ultimate jentefilmene ever, “Bridget Jones baby”.

Yay!!

– Katie 

  

#medfødthjertefeil #skjultsykdom #trening #puls #vektnedgang #ernæring #drammen #hjertefeil #rikshospitalet #ous #vmh #guch #medisiner #hjertesvikt #jessheim #oslo #oslove #shoutout #sija #sjekkdeg #Drammen #organdonasjon #levelivet 
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg