hits

Just another monday

Hello

Ny uke folkens. I dag kjørte jeg Marcus ned til en bensinstasjon i byen hvor han ønsker å begynne å jobbe nå. Han er jo ferdig med skolen og militæret er ikke før neste år. Da må man jo få seg en jobb. Kan ikke sove lenge, sitte inne og ikke gjøre noe. Han fikk beskjed om å komme tilbake på ordentlig intervju klokken 12.00 i morgen. Blir spennende!

Vi tok med oss Arne og Otto i bilen, så da Marcus var ferdig, kjørte vi bort i hundeparken. Det en en liten stund siden vi var der sist så det var stas for de firbente. Jeg syns også det er deilig å se de leke og bli slitne og lykkelige. Da vet jeg også at de er roligere hjemme. 

Da vi kom hjem dro gutta med en gang ut for å øvelseskjøre. Jeg fikk i meg en brødskive før jeg måtte avgårde igjen. Hadde time kl 13 hos psykologen min. Sist jeg var der var 12.juni så var litt godt å komme dit. Fikk luftet meg rett og slett. Resten av ettermiddagen og kvelden har bare vært avslapping, laget middag og ryddet litt rundt. Var så sliten i stad at jeg sov litt på sofaen. Må det ofte. Må på lading.

Nå er det natta på Konnerud. Ha en strålende uke folkens.

- Katie 

 

http://www.vmh.no 

http://www.organdonasjon.no

#medfødthjertefeil #hjertefeil #rikshospitalet #ous #vmh #guch #medisiner #skjultsykdom #trening #puls #vektnedgang #levelivet #ernæring #drammen #norge #mentalhelse #angst #depresjon #oslo #oslove #shoutout #sija #sjekkdeg #livmorkreft #kreft #amerikanskcockerspaniel #givemehopejoanna #hjertesvikt #drammenhundepark #hunder 

 

Én kommentar

Janne

08.08.2017 kl.00:38

Så godt å lette litt på hjertet. Selv går jeg i gruppe terapi og det er veldig deilig:)

Skriv en ny kommentar

Katies hjerte

Katies hjerte

40, Sande i Vestfold

Født og oppvokst i Oslo, bodde 11 år i Drammen, men bor nå i Sande i Vestfold med mann, stesønn og to amerikanske cocker spaniel, Arne og Otto. Jobber litt på Drammensbadet. Har en medfødt hjertefeil og er tilsammen 11 ganger hjerteoperert. Bloggen handler om min hverdag og hvordan det er å leve med en kronisk sykdom som ikke alltid syntes utad. Jeg engasjerer meg i organdonasjons saken og interesseorganisasjonen Voksne med Medfødt Hjertefeil (VMH). Håper du liker bloggen min

Kategorier

Arkiv