Verdens beste hjelp ❤

Etter en natt med hosting og lite søvn må jeg nødvendigvis ha sovnet. Og skikkelig tungt for jeg merket hverken vekkerklokken eller at Toivo dro på jobb i halv seks tiden i dag. Sto opp noen timer senere og gikk en liten tur med Arne og Otto. Orker ikke lange turer om dagen. 

Dro avgårde ned til Drammen sykehus hvor jeg hadde en time hos en ernæringsfysiolog 10.30. Ettersom jeg nå følges opp av hjertesvikt poliklinikken her er det jo heller ikke noe poeng med å ha ernæringsfysiolog i Oslo. Fant endelig frem for å få beskjed om at jeg var en dag tidlig ute. Grrrr…..tror kanskje det er en blanding av dårlig form og denne flyttetåken jeg har nevnt tidligere. Tok heisen ned i 4 etg for noen blodprøver de vil ha på sviktpoliklinikken så var jo ikke helt bomtur. 

Mamma skulle egentlig komme i dag, men måtte ringe og avlyse. Har vært helt på tur. Så dro hjem og la meg. Måtte bare roe meg ned. Har tatt opp strikking igjen. Vet ikke hva jeg driver med eller hva det blir, men det er avslappende.

Nå har akkurat snilleste Kamilla vært her med alle tre jenter, Mia, Celina og Linnea. De har gått en lang og flott tur med hundene. Så nå ligger de rett ut her. Det er veldig vanskelig å forklare hvor mye det betyr for meg. Fordi jeg er syk og måtte avlyse fotsoneterapi i går, kjenner jeg skikkelig smerter i høyre ben. Så nå har jeg tatt smertestillende og skal bikke på sofaen for en cowboy strekk. 

I morgen braker det løs med ny tur til Drammen sykehus for time hos denne ernæringsfysiolog og så ned på hjertesvikt poliklinikken, men først.. .. fastlegen for ny sjekk av crp og lytting av lunger. Yay!! Satser på at Toivo ordner middag i dag.

– Katie

#hjertefeil #medfødthjertefeil #skjultsykdom #trening #puls #vektnedgang #ernæring #mentalhelse #angst #depresjon #oslo #oslove #shoutout #sija #sjekkdeg #organdonasjon #levelivet #familieliv #familie #amerikanskcockerspaniel #givemehopejoanna #hjertesvikt #drammen #livmorkreft #strikking #yolo #smerter #alenetid #vmh #guch #medisiner 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg