Vonde ben og førjulstid

Hey

Var en tur på Oslo Universitetssykehus Aker i går. Hadde time på Sirkulasjonsfysiologiske avdeling. Var der ifjor på grunn av smertene jeg har slitt med i beina mine. Har tenkt at det henger sammen med åreknutene mine, som igjen kommer fra alle. Jeg fikk beskjed da om at jeg måtte komme tilbake etter 7-12 måneder på ny konsultasjon. Så der stod jeg da….. med en nål i den ene åreknuten og en stor blodtrykksmansjett rundt låret og en rundt leggen. Nålen i beinet var ikke så digg akkurat, men det varte ikke lenge. Resultatet viste at blodproppen jeg hadde i benet i 2005 (ja jeg vet det er lenge siden) ikke har ødelagt blodårene i beinet. Åreknutene kommer mest ssannsynlig etter arv og ikke alle helseproblemene. Det går absolutt an å operere ut åreknutene, men det er jo ikke risikofritt og komplikasjoner er noe jeg ikke ønsker. Så satt ikke veldig lenge i tenkeboksen. Jeg får ta meg sammen og finne frem kompresjons strømpene mine. Jeg kommer til å fortsette med fotsone og på de verste dagene, ta smertestillende. 

Jeg var ganske sliten etter timen og var veldig klar for å dra hjem til gutta i Sande. Jeg dro til Oslo dagen før og sov over som jeg pleier når jeg skal på sykehus. Mamma ble med meg på Aker. Rart hvordan man fortsatt syns det er betryggende å ha med seg mamma når Toivo ikke kan. Selv om man nesten er 40 år. Kom hjem, lagde middag og sløvet resten av kvelden.

I dag tok jeg fått på mere baking. På planen i dag var pepperkaker. Jeg har blitt spurt om jeg vil være med når VMH skal dele ut info og julekaker på Rikshospitalet på torsdag. Og det er klart jeg vil. Skal bare holde på en kort stund så det skal vel gå. Lagde masse pepperkaker som jeg tar med meg. Fikk også laget pepperkakemann-julekransen min som jeg har laget hvert år. Syns den er kjempefin.

På torsdag kommer det et firma for å julevaske huset så i morgen må jeg få ryddet unna det siste så de kommer til. Gleder meg til å se hvordan dette firma gjør det. Blir det bra så fortsetter jeg med de en gang i måneden. Mer enn det har jeg ikke tenkt. Da klarer vi litt vi også. Hvis jeg har tid blir det pepperkakehus i morgen. Nå er det natta så vi får snakkes siden. Håper dere alle har en strålende førjulstid. Natta!

– Katie 

#medfødthjertefeil #skjultsykdom #trening #puls #vektnedgang #ernæring #mentalhelse #angst #depresjon #oslo #oslove #shoutout #sija #sjekkdeg #organdonasjon #levelivet #familieliv #familie #amerikanskcockerspaniel #givemehopejoanna #hjertesvikt #hjertefeil #drammen #livmorkreft #sidetforåblidet #kreft #rikshospitalet #ous #vmh #guch #medisiner #barcelonaambtu #españa #sandeivestfold #nyttliv #baking #pepperkake #jul2017 #christmas #førjulstid

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg