Lang dag

Hei

I dag er det en uke igjen til jeg skal inn til Oslo. Skal sove siste natten før innleggelse hos mamma og pappa. Blir jo kortere vei til sykehuset torsdag morgen. 

I dag var jeg i leiligheten til svigermor for å rydde og pakke. I morgen er det tre uker siden hun døde og det er fortsatt litt sprøtt å tenke på. Fant mange flotte bilde. Gamle familie bilder. Det som er kjipt med det er at det ødelegger “flyten og rytmen” i pakkingen. Man setter seg ned og ser på masse av det man finner. Måtte til slutt legge alle bildene jeg fant til en side for å ta de med hjem. Jeg fant ganske fort ut at det var bedre å være skikkelig effektiv i ett par timer enn litt mindre effektiv i mange timer. 
Ettersom jeg skal legges inn på Rikshospitalet neste torsdag må jeg jo ta meg sammen og hjelpe til før det. Skal ned i morgen og finne rytmen og fortsette litt.

Da jeg kom hjem søkte jeg ly i sofaen sammen med Mack og sovnet. Da jeg våknet fikk jeg følelsen av at jeg hadde glemt noe…..litt sånn gnagende følelse. Så kom jeg på at jeg hadde glemt å dra på apoteket. Det er utrolig hvor mange medisiner man må bruke når man har medfødt hjertefeil med påfølgende komplikasjoner. Så rakk over til apoteket før det stengte og gikk ut derfra med følelsen av at jeg hadde tømt hele sjappa. Er så lei av alle medisinene jeg må ta, men det må til.

  

De siste par dagene har Drammen og Konnerud badet i sol fra blå himmel og det gjør jo at energi nivået stiger og hverdagen blir enklere. I dag var ikke noe unntak. Så fra kveldssol stemning på Konnerud ønsker jeg min lille Mack en super kveld.

  

Katie

 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg