Summertime på vent

Hola

Ja da var i hvert fall sommeren i gang. For de fleste. Nå har ikke jeg skrevet på en stund og grunnen til det er rett og slett fordi det ikke har skjedd så sinnsykt mye. Eller det som har skjedd har vært veldig repetativt. Jeg har kommet frem til at jeg har vært inn og ut av Drammen Sylehus hele 7 ganger i våres. Da jeg trodde jeg var kommet meg etter infeksjonen i koldbran såret, lungebetennelsen og problemene med pusten/lungene ble jeg fader i meg smittet av Covid-19. Toivo og jeg har vært så fornøyd med at vi hadde holdt oss unna, men nå, i begynnelsen av juni, det datt den i sikringsboksen!!!! 

 

Dagen etter at Toivo testet positiv etter jobben, våknet jeg med over 40°c i feber. Ambulansen ble ringt og da de kom testet jeg også positiv. Kom inn på Drammen sykehus og ble plassert i 9 etasje på covid/isolasjons rom. Der skulle jeg få en medisin intravenøst, som kun de som ikke har noe immunsystem får. Formen var ganske bra så fikk dra hjem igjen etter 2 netter. Har vært tilbake ett par ganger til på grunn av forløpet etterpå. Det er lenge siden jeg var fri for covid, men sliter fortsatt med feber og slapphet. Skulle til Oslo i dag, men måtte avlyse pga feber. Nå sitter jeg og venter på at Toivo skal komme hjem med en pizza fra frysedisken…..

Så min so.mer får la vente litt på seg. Gleder meg masse til Toivo og jeg endelig skal få en etterlengtet pause og ferie til San Miguel i Spania. Jeg har ikke vært ute av landet siden sist jeg var i San Miguel, sommeren 2018. Hvis jeg skal være helt ærlig ler jeg at vi trenger den ferien. And I cant wait!!

– Katie