Akvarell & dose 3

Hei

De siste dagene har jeg ikke vært så mye ute og fartet. Har brukt mye tid i andre etasje her hjemme hvor jeg har mitt mini atelié. I går ble jeg ferdig med bilde av The George pub i London. Det er en veldig gammel pub, bygget i Tudor stil og tilhører den gruppe puber i London som kalles “Grand old ladies”. Jeg ble ganske så fornøyd med den selv.

Før jeg avsluttet gårsdagen la jeg ned bakrunnen på et annet bilde. Til forandring male jeg noe annet enn hus og bygninger. Jeg ville male noe som minnet meg om Tromsø. Minnet om hvor vakkert det er der oppe med farger, natur og nordlys. Å male noe som minnet meg om utsikten fra Stines stuevindu ble ganske naturlig ettersom det er så vakkert. Jeg ble ferdig med bilde i dag.

Trømsøya sett fra Kvaløysletta en vinterkveld

Det er noe så utrolig magisk der oppe. Blir nok ikke det siste jeg maler fra nord Norge.

Etter en del samtale med ei venninne i Oslo, som også er på imundempende medisiner, og at det har kommet frem at helse myndighetene nå tilby en tredje covid vaksine dose til oss, bestemte jeg meg for å ta kontakt med Covid telefonen her i Holmestrand i dag tidlig. Tre kvarter etter samtalen, altså klokken 11 i dag, satt jeg kar i stolen for å få mitt tredje stikk.

De to første dosene jeg fikk var Phizer vaksinen, men i dag fikk jeg Moderna. Jeg kan kun ta en av de ettersom de ikke er laget på levende virus. Ble sittende 20 min før jeg trasket ned til bilen.

Tittet innom den nye Kid butikken, men er ikke i humør til det nå. Skulle fort inn på Spar i Holmestrand, men kom over en veldig fin hobby og kunst butikk, Bista’s. Kom i god prat med eieren og jeg fikk kjøpt et par småting som jeg trengte. Neste uke skal hun begynne å ta inn pigmenter fra Kremer Pigments i Nederland, så det blir spennende.

Litt kunst artikler må man ha. Bista’s i Holmestrand

Skal jeg være helt ærlig, så syns jeg ofte sånne små, private butikker på småsteder kan være nesten bedre enn de store kjedene.

Nå skal jeg bikker i seng. Jeg er sliten og vaksinen gjør seg godt bemerket i venstre armen og i hodet. Men vi hörs og god helg

– Katie

For litt mer informasjon om bildene mine kan du godt sjekke meg på Instagram under katiegreetart.

 

Katie 2.0 har det bra! Snart rehabilitering

Hei..

Ikke skrevet på en liten stund. Sist jeg skrev var jeg i Tromsø på årets sommerferie. Planen var å bli i to uker da jeg så for meg at det ville holde. Jeg reiste jo uten min kjære og jeg ville jo ikke bli så lenge borte. Håpet var jo også at han kanskje ville komme oppover på slutten sånn at han også kunne få noen dager vekk fra Sande. Men han var for opptatt. Og etter to uker kjente jeg at jeg definitivt ikke var “ferdig” med reisen. Så takket være en del Eurobonus poeng kunne jeg strekke meg til å bli seks dager til. Det ble maks ettersom jeg måtte hjem til en transplantasjons kontroll på Drammen Sykehus. Da kjente jeg også at jeg virkelig ville hjem til Toivo, Otto og og resten av familien.

Maya, Stine og meg på Kaia Bar i Tromsø. En siste tur ut 🍹
Retur fra Tromsø en regntung og kjølig dag. Og ankom Oslo i strålende sol og fortsatt litt sommer
Sees igjen Tromsø, hey Oslo

ALLTID godt å komme hjem til Toivo ❤

No one loves you luke I love you ❤

Så vel hjemme hadde jeg denne timen på Hjerte Poliklinikken på Drammen Sykehus hos kardiologen. Vanligvis når jeg har time på Sykehus er det blodprøver og en liten samtale med min hjertesvikt sykepleier, Ingebjørg. Selv om jeg ikke lenger har hjertesvikt, har jeg beholdt henne til oppfølging av blodprøvene for å sjekke i forhold til medisinene mine. Denne timen var det med den gode kardiologen som også følger meg opp, Dr Tøssebro. Det at han kjenner kardiologen min som jeg har gått til de siste 17 årene er veldig betryggende. Før jeg skulle inn til legen måtte jeg ta EKG. Den var så fin at jeg ikke trengte å ta en ultralyd. Det er første gang det har skjedd!!! At jeg IKKE har måttet ta ultralyd på hjerte kontroll er helt merkelig!! WHAT!!!

Transplantasjons kontroll

Det er fortsatt ganske følelsesladet å være på Drammen Sykehus. Og på Rikshospitalet i Oslo for den sakens skyld også. Selv om det er snart 2 ½ år siden jeg fikk hjertet (og livet i gave), kjenner jeg at dette kommer til å “sitte” i meg lenge. Om ikke for resten av livet, både på godt og vondt.

Om litt under to uker skal jeg tilbake til LHL Sykehuset ved Gardermoen for fire nye uker med rehabilitering. Jeg grugleder meg. Jeg vet hva som venter meg, men jeg sliter fortsatt med smerter i beina. For to dager siden var jeg tilbake hos fysioterapeuten min her i Sande, Marius. Jeg nevnte for han de følelsene jeg hadde og det er godt å vite at han har jobbet på LHL rehabiliteringen med de jeg skal trenes/behandles av.

Tilbake hos fysioterapeut Marius og Spenst Sande

Nå er klokken blitt 00.55 og jeg bikker i seng. Vi høres snart. Håper dere vil følge meg gjennom rehabiliteringen!

Stor klem fra meg og god natt

– Katie

#sjekkdeg #sidetforåblidet #hjertefeil #transplantasjon #hjertetransplantasjon #trening #mentalhelse

http://www.organdonasjon.no