Litt klokere, men ikke lett detta

Hey

Da har jeg vært på Rikshospitalet hos kardiologen på GUCH Poliklinikken. Før konsultasjonen tok jeg røntgen og blodprøver. Spesielt blodprøvene er festlige når man går på Marevan. Det er jo en blodfortynnende så sjansene for å blø en del når nålen fjernes er jo tilstede. Og i dag blødde jeg Gjennom noen bomulsdotter så måtte bytte litt før jeg kunne gå videre. I fjor var jeg litt slepphendt med det og det var ikke særlig artig når blodet renner nedover armen mens man er bak rattet på E18.

Da jeg kom inn på poliklinikken måtte jeg ta en gangtest. Da måtte jeg gå i 6 minutter med puls og oksygenmetings måler på fingeren. Jeg så at pulsen kom opp over 90 bpm, men det er ok. Oksygenmetningen sank til godt ned til midten av 70 tallet. Det er ikke bra. Oksygenmetningen skal jo være på så tilnærmet 100 % som mulig. Når jeg vanligvis ligger på alt over 90 % er det ok. 70 % er veldig dårlig så merket jeg var ekstremt sliten. Viste seg at gangtesten var en god idé da den viste at jeg gikk noe kortere distanse på de 6 minuttene og oksygenmetningen var noe lavere enn forrige gang (januar). Stoffskiftet mitt var noe høyere enn det skulle være også så svikt symptomene jeg har kjent den siste tiden kan skyldes det. Nå skal jeg redusere litt på noen medisiner, noen skal jeg øke og så får vi se om det hjelper på symptomene. 
Dersom det ikke er på grunn av stoffskiftet og hjeresvikten øker vil jeg bli satt i kontakt med hjertesvikt teamet på Drammen sykehus. De følger meg med samtaler, blodprøver og små kontroller, mens de store undersøkelsene vil fortsatt skje i Oslo.

Det var veldig koselig når sykehusklovnene kom da. Jeg tenker noen ganger på meg selv som et 39 år gammelt barn så stas var det. Like mye for meg som 10 åringen som satt ved siden av meg. Utrolig viktig jobb de gjør.

Nå har jeg spist litt og skal slappe av på sofaen. Blir hos mamma og pappa til i morgen.

– Katie

#organdonasjon #hjertefeil #hjertesvikt #mentalhelse #angst #depresjon #shoutout #vmh #ous #rikshospitalet #guch #sjekkdeg #trening 
#rehabilitering #hvanå #mestring #sykehusklovnene #stress

 

 

 

 

 

Åpen retur på Riksen

Hey

I et lite kort øyeblikk da jeg åpnet øynene tenkte jeg at alt var bra. Så hører jeg hjerteslagene dunke kraftig og pusten henger ikke helt med. Så går det opp for meg……”å ja, faen…..stemmer det”. Det tok litt tid før jeg sovnet i natt, men da jeg sovnet sov jeg helt til i dag tidlig. Veldig rar og veldig realistisk drøm. Ofte når jeg har det våknet jeg med hodepine og i dag var intet unntak. Forskjellen i natt, som også var en god ting, er at drømmen ikke var voldelig og skummel. Da jeg lå på Rikshospitalet i fjor sommer våknet jeg ofte med sinnsyk hodepine, lav oksygenmetning og utmattelse etter ekstremt voldelige drømmer. Mulig grunn kunne kanskje være at oksygennivået sank da jeg sov, jeg fikk ikke inn den optimale mengden og det fikk betydning for hjernen. Høres rart ut, men ikke helt umulig forklaring kanskje. 

Nå har jeg kommet meg opp og fått i meg litt frokost. Har tenkt å ta livet med ro frem til jeg skal opp på Rikshospitalet. GUCH sykepleieren ringte meg i går med time 14.30 i dag så blir godt å få dette sjekket ut. Drar opp i 13 tiden siden jeg må ta blodprøver og røntgen før jeg skal på konsultasjonen med kardiologen. Heldige meg som får komme så raskt. Å ha åpen retur på Rikshospitalet når det er noe er en utrolig betryggende tanke å leve med. Alle har vi følt oss dårlig på en måte, for så å komme til legen og føle seg fin når man kommer dit. Jeg kjenner at det er noe som ikke stemmer, men er nesten litt redd for at de ikke finner noe. Jeg vet det kanskje høres helt sykt ut, men dersom det skulle være noe, kan det kanskje fikses. Men for hvor lenge. Jeg føler meg noen ganger gal over noen av tankene jeg har rundt min egen sykdom. Jeg vil ikke ha det sånn. Jeg tror virkelig det som skjedde i fjor har ødelagt mye for meg. Og da mener jeg mentalt. Og så blir jeg veldig obs på hvordan andre kanskje ser på meg. Burde egentlig gi blanke i det, men jeg gjør ikke det. 

Nå skal jeg legge meg på sofaen til mamma og pappa her på Skøyen, se solen skinne ute og vente på at jeg skal dra opp på sykehuset.

– Katie

#organdonasjon #hjertefeil #hjertesvikt #mentalhelse #angst #depresjon #shoutout #vmh #ous #rikshospitalet #guch #sjekkdeg #trening #rehabilitering #hvanå

 

Tar ingen sjanser når hjertet “tuller”

Hey

Da tok jeg telefonen fatt og ringte Rikshospitalet. Det har vært noe som ikke har stemt en stund nå. Etter snart 40 år med denne hjertefeilen blir man ganske god på det. Da jeg hadde hjertesvikt for fem år siden ventet jeg for lenge med å få klarhet i det og da betalte jeg nesten den ultimate prisen. Takket være dyktige leger og et fantastisk team på Rikshospitalet og Drammen Sykehus gikk det heldigvis bra. Men det ga meg et skremmende blikk på hvordan kroppen kan fungere og ikke fungere i det tilfellet. Jeg bestemte meg der og da at jeg aldri skulle la ting “surre og gå” for lenge. Etter kreften og stoffskifte problemene mine i 2015 og så 2016 tar jeg nå ingen sjanser. 

Den siste uken har jeg vært utrolig sliten. Jeg har lagt på meg kanskje 5 kg på litt over en ukes tid og cowboy-strekkene mine blir lenger og lenger. Jeg har ikke noe ekstra energi, jeg er tung i pusten og i brystet og både lepper og negler blir blålige av det minste. Den magefølelsen av at noe ikke stemmer er ikke særlig ok. Jeg var på kontroll for tre ukers tid siden og fikk bare gode tilbakemeldinger. Eller så gode som de kan være. Hjerte mitt vil jo aldri bli friskt og de ser ikke bort fra at det må byttes om en stund, men ellers virket det bra. Nå……..? …… not so much.

Venter på telefon tilbake fra Rikshospitalet om de kan se meg i morgen. Tanken på legevakta i Drammen og Drammen sykehus når det gjelder hjertet skremmer meg litt. Man kan si hva man vil, og for all del Drammen sykehus og legevakten er dyktige, men jeg føler meg tryggest på Rikshospitalet når det gjelder hjertet. Der har de jo en egen poliklinikk for oss voksne med medfødt hjertefeil.

Så sitter her og venter på telefonen jeg håper kommer snart……..


(this is not a happy face)
Fortsettelse følger……

– Katie

Mer snø og voksne “hjertebarn” – hvor er dere?

Hey

I helgen var jeg på Thon Hotell Gardermoen på et fagseminar med Voksne med Medfødt Hjertefeil. Det gikk litt ut på veien videre for foreningen. Jeg blir alltid litt overrasket over at vi er en medlemsmasse på rundt 500 og så finnes det mellom 15.000-20.000 som er i målgruppen. Hvor er de? Vet de om oss og hva vi driver med? Jeg syns selv at det å leve med en medfødt hjertefeil kan være ganske tøft til tider. Til og med litt ensomt. Man får aldri “fri” fra det selv om det er gode perioder. Jeg finner enorm glede i å være sammen med andre som har det som meg. Og som ikke reagerer på at jeg tar heisen selv om det kanskje bare er en etasje jeg skal opp.


Er jo litt deilig å komme på hotell og kose seg en helg. Fikk stort og fint rom, men stort bad, dobbeltseng og det var så fint. Jeg sov som den prinsessen jeg er de to nettene. Natt nummer to hadde jeg litt problemer med smerter i beina, men det skulle jaggu meg ikke ødelegge for det deilige rommet.


Vi fikk høre om frivillighet, veien videre for foreningen, rettigheter, ernæring og et foredrag av en utrolig inspirerende ung mann som lærte oss at det finnes gleder i livet selv om man går gjennom ekstremt vanskelige perioder i livet. Man blir ganske paff når man får høre hans historie hvor han som 13 åring blir 3 grads forbrent på 49 % av kroppen, sveve mellom liv og død. For så å overleve terroren på Utøya fire år senere. Jeg tenker at han så absolutt vet hva han snakker om og han leverer…….ståpels!!!

Så var det også en helg, men god mat, gode venner, både gamle og nye, og selvfølgelig et glass med prosecco for å feire min bursdag som var sist torsdag. Hvis du som leser dette, har medfødt hjertefeil, ønsker mer informasjon om din egen diagnose, om rettigheter, samhold eller bare er nyskjerrig. Sjekk ut www.vmh.no. Jeg anbefaler det på det sterkeste.

Ny uke. Vi skriver 24.april i dag og jeg, som mange andre, ble ganske så overrasket da jeg sto opp og kikket ut av vinduet i dag tidlig. Det er riktig nok 8 måneder til julaften, men det får da være grenser. 

Selv om jeg var ganske sliten etter helgen på fagseminar, var det ingen “kjære mor” i dag tidlig. Dagen startet med time hos fastlegen for å måle INR igjen. Ettersom jeg går på en blodfortynnende medisin som heter Marevan, må jeg jevnlig sjekke tykkelsen på blodet mitt. Det skal ikke være for tykt og ikke for tynt. I dag var den ganske så perfekt så trenger ikke sjekke igjen før om fire uker. Etterpå kjørte jeg Marcus på skolen før jeg dro på Drammensbadet for å jobbe litt igjen. Jobber jo veldig lite så det var godt. Det skulle være allmøte så jeg steppet inn i resepsjonen 09:45-12:15. Kjente det godt i beina så godt å dra rett på fotsone terapi. Nå i kveld har jeg kunnet slappe av og det skal jeg i morgen også. Blir litt klesvask og kos med hundene. I kveld har Marcus tatt de med ut og nå opp for natten. Det er deilig for da får jeg litt ekstra pause. Marcus er vel ganske sliten selv etter landstreff med russen i helgen. Gikk bra det også.

Nå er det natta i heimen. Marcus og gutta sover oppe så bikker i seng selv.

Natta!!

– Katie

#vmh #guch #hjertesvikt #hjertefeil #hjerte #organdonasjon #shoutout #drammen #norway #lovelife #love #familie #kjærlighet #mestring 
#rehabilitering #overleve #ous #skam #trening #mentalhelse #angst #depresjon #psykolog #tabu #russ #russetiden #russemamma 
#drammensrussen #kingcurtis #mellowhype #russ2017

Birthday-girl

Hey

Jeg syns det alltid er like artig å se når klokken bikker 00:00 og det står 20.april på mobilen min. Da er det liksom min dag. Om det er en barnlig følelse som henger igjen vet jeg ikke, men artig er det hvert år allikevel. Det er ikke noe rundt tall i år. 39 år er liksom ikke noe å lage så mye oppstyr rundt. Neste år når jeg blir 40 år, da blir det hurra’meg rundt. Nå er jeg altså inn i mitt siste år i 30 årene. 
Dagen startet noe brått da det viste seg at Marcus hadde forsovet seg. Nå som det er blitt så strengt med fraværsgrensen var det jo bare for meg og komme meg opp og kjøre han til skolen i Lier. Han begynner 08:35 og ettersom jeg skulle på fotsoneterapi en times tid senere var det ikke så krise for meg å stå opp. Rakk ikke så mye frokost så da jeg dro fra Lier VGS kjørte jeg bort på Bragernes Torg i sentrum og kjøpte meg frokost.


Kjempespennende Starbucks frokost. Men den fungerte og gjorde jobben sin. Etterpå var det rett på ny time til fotsoneterapi. Etterpå hentet jeg Kamilla og Torill og dro ned til Drammen Helsehus og besøkte Anne. Der ble det vaffel og kaffe. Vært mye kaffe i det siste. 
Klokken to hentet jeg Marcus på skolen igjen. Han hadde litt knapt med tid fra han var ferdig til han skulle være på Bangeløkka hvor Russen i dag skulle ha kåringer av bussene. Tror vel egentlig dagen i dag var den offisielle åpningen av Russetiden 2017. Ekstra moro blir det jo når de vinner Årets Låt – https://www.youtube.com/watch?v=tXcBgK2qmMI

Bursdagen min ble avsluttet med generalforsamling i borettslaget. Ikke akkurat den feteste feiringen, men jeg fikk i hvert fall kake. Jeg fikk også noen superfine gaver. Smykke fra min kjære, utelykter av en nabo, gavekort og mer.

Fikk masse hyggelige gratulasjoner på Facebook. Deler noen med dere

    

Natta folkens!!

– Katie

 

#guch #love #hjertefeil #hjerte #mestring #rehabilitering #opptrening #langvei #normalhverdag#vmh #konnerud #våryr #vår #spring #mentalhelse #lovelife #backtolife #depresjon #angst#rehabilitering #russ #russetiden #sjekkdeg #drammensrussen #drammen #norway #kingcurtis#russ2017 #russemamma #bursdag #birthdaygirl

 

 

Russe stemamma modus

Hey

I dag er det 19 april. Med andre ord, dagen før dagen. Min dag. Min bursdag. Men det var også en helt vanlig dag. Hentet bilen og dro bort og hentet sommerdekkene på Åssiden. Så dro jeg bort på en besøkstur til Helsehuset. Var der og skravlet i en times tid før jeg hentet Marcus på skolen. Russetiden hans begynner nå og på grunn av massiv pågang, ble billettene til landstreffet i Halden på fredag utsolgt før han fikk tak i en. Så han var super fornøyd da en bekjent av noen på bussen hans ikke kunne gå og skulle selge billetten sin. Da måtte stemor stille opp og kjøre han for å hente billetten i Svelvik. 

Vi dro hjem og med en gang fant frem strykebrett og strykejern. Nå måtte han få på bokstavene på russedressen i tide til russedåpen i kveld.

Det er skummelt, morsomt, bekymringsfullt og veldig mange andre følelser rundt russetiden til Marcus. Jeg håper han får en fantastisk tid. Som stemor/mamma må jeg jo innrømme at jeg sikkert kommer til å sove med ett øye åpent. Alltid parat for å hente, kjøre og med mobillyden på til en hver tid. Jeg ser på han når han ordner seg og er på vei ut døren og jeg kjenner ikke noe annet enn stolthet og total kjærlighet. Digger den gutten. Digger gutten min. Å få følge han i livet er en lykke jeg ikke trodde jeg ville få når biologiske barn ikke er mulig.

Nei, nå ble jeg veldig sentimental føler jeg. Skal legge meg nå. Satser på en god natt.

– Katie 

#guch #love #hjertefeil #hjerte #mestring #rehabilitering #opptrening #langvei #normalhverdag #vmh #konnerud #våryr #vår #spring #mentalhelse #lovelife #backtolife #depresjon #angst #rehabilitering #russ #russetiden #sjekkdeg #drammensrussen #drammen #norway #kingcurtis #russ2017 #russemamma 

 

 

Psykolog er ikke tabu

Hey

Som dere vet, dere som leser bloggen min litt, har de siste ukene vært litt tunge. Det burde kanskje ikke være det siden vi går mot lysere tider, jeg har fått positive tilbakemeldinger fra Rikshospitalet på hjertet, fra Aker om stoffskiftet mitt og fra Drammen Sykehus om livmorkreften.

I andre perioder av voksen livet som har vært tunge har jeg gått til en utrolig dyktig og hyggelig psykolog her i Drammen. Som barn gikk jeg til psykolog, men det fungerte ikke så veldig bra. Som teenåring gikk jeg til psykolog, med det var heller ikke så vellykket. 
Men da jeg fikk hjertesvikt og ble alvorlig syk for fem år siden fikk jeg etter en stund kontakt med en psykolog. Litt skeptisk og ikke helt sikker på hvordan dette ville gå, gikk jeg til han. Og siden har jeg fått lov til å komme ned på timer hos han ved behov. I fjor sommer og høst var det til stor hjelp.

Behovet kommer og går og nå tenkte jeg det var på tide. Sendte en email til han og midt under kinoen i går fikk jeg en melding om at han hadde en avbestilling klokken 12.00 i dag. Så etter en besøkstur ned til Drammen Helsehus, dro jeg bort.

Ikke verdens mest spennende venterom, men timen som fulgte bak den døren var utrolig bra. Jeg vet det høres ganske klisjé ut, men jeg følte seriøst at noe løsnet. Det er et skikkelig privilegium å kunne snakke om alt som er vanskelig, uforståelig og kanskje bra også til en person som står “på utsiden”. Situasjoner og tanker blir kanskje belyst litt anderledes. Følte meg litt lettere da jeg dro på Gulskogen Kjøpesenter med Marcus etterpå. Han måtte ha noen nye bukser. Vi møtte også Kamilla og sammen satt vi oss på Kvisten kafé for en skravlings og S – bolle. 

Nå tar jeg med meg mitt noe lettere topplokk til sengs. Håper på en god natt når lyset slukkes. I morgen braker Marcus sin Russetid av for fullt så blir nok å tenke på fremover.

Natta godtfolk 

– Katie

#vmh #guch #hjertesvikt #hjertefeil #hjerte #organdonasjon #shoutout #drammen #norway #lovelife #love #familie #kjærlighet #mestring #rehabilitering #overleve #ous #skam #trening #mentalhelse #angst #depresjon #psykolog #tabu #russ #russetiden #russemamma #drammensrussen #kingcurtis #mellowhype #russ2017

 

Dinner and a movie

Hey

Andre påskedag og den siste påskedagen for i år. I morgen er det tilbake til jobb og skole for noen. Butikkene er åpne og hverdagen er atter en gang over oss. Påsken i år har vært litt spesiell. Vi har ikke vært noe sted og sykdom i familien gjør at man fokuserer på andre ting enn påskeegg og skitur. Men for dere som kjenner meg godt, vet jo at skitur aldri er noe prioritet for meg.

Var på fotsoneterapi igjen i dag. Var en ukes tid siden sist så var veldig godt. Jeg kjenner at det funker. Ikke bare på at beina verker mindre, men at andre deler av kroppen funker bedre. Ting løsner litt.

Etter fotsoneterapi hentet jeg min kjære og vi dro ned på besøk på Drammen Helsehus. Madammen på huset ønsket seg en cappuccino med lite skum, så vi kjørte like gjerne bort på Bragernes Torg og kjøpte en på Starbucks til henne. Med handicapkortet mitt kan jeg nå parkere på torget og selv om jeg sikkert føler det slik, så føler jeg at folk noen ganger ser på meg og tenker “hvorfor trenger hun et sånt parkeringskort?”. Må jo innrømme at jeg har jo tidligere vært så snever i mine tanker. Faktum er at ingen kan vite hvorfor eller årsak. Its my business. 

På kvelden tok min kjære og jeg turen ned til Drammen sentrum. Vi gikk først på Lizzis Pizza og spiste før vi dro på kino og så “Fast & the Furious 8”. Jeg har jo sett de alle og digger de. Enda mer moro var det at Kristofer Hivju er med i denne. Hadde en ganske betydelig rolle. Moro å se en jeg gikk på Hartvig Nissen (SKAM skolen) med gjøre det så bra. Heia Kristofer!!

Etter filmen dro vi hjem igjen og nå bikker jeg i seng. Jeg vil bare si god natt til alle mmed et nydelig bilde jeg fikk av min beste venninne Stine i Tromsø fra en topptur hun var på i dag. Virkelig noe av det vakreste Norge har å by på.

God natta

– Katie

#vmh #guch #hjertesvikt #hjertefeil #hjerte #organdonasjon #shoutout #drammen #norway #fotsoneterapi #fysio #sjekkdeg #mentalhelse #angst #depresjon #mestring #opptrening #kjærlighet #love #overleve #ous #skam #hartvignissen #oslo #oslolove #survival #kristoferhivju #fastandthefurious8 #kinocitydrammen #lizzispizza

Påskemorgen slukker sorgen…..ok?

Hey

Første Påskedag og ut med flagget. Skinkesteken inn i ovnen, hundene skal luftes, bordet skal dekkes og det var en ting til……hva var det igjen…..??…..å ja, Katie skal puste. Den siste tiden har jeg vært kjempe sliten i hodet og i kroppen. Det er mye som skjer om dagen, vondt i beina, rare tanker i hodet som jeg pusler på plass og når kardiologen på Rikshospitalet sier at alt ser så bra ut som det kan, tenker jeg at det allikevel er noe som ikke stemmer. Noen ganger syntes jeg det er skikkelig vanskelig å stole på legene når alt er i orden. “Er de sikker på det?”, “hva om de har sett feil?”, “hva om de har oversett noe?”….og så videre. Det gnager inne i hodet mitt til tider. Spesielt når jeg skal legge meg. Jeg har verdens beste mann, stesønn, foreldre, søsken og familie, men det er ikke alltid like lett å forklare hva som foregår med meg. I hvert fall ikke det i topplokket. Nå syns kanskje noen at jeg er litt vel utleverende, but I DONT CARE!

På ettermiddagen i dag kom mamma, pappa og tante Bjørg på skinkestek. Svigerfar kom også hjem til det, før han dro avgårde igjen. Toivo sto for matlaging, vasking av gulv og det meste som måtte gjøres. Han hjalp meg også med å dekke bordet. Da er det så ufattelig slitsomt når jeg blir stinn i magen, slapp i kroppen, tusen tanker og utmattelsen tar helt overhånd. Nå har jeg tatt to valium og sendt email til psykologen min. Tror det er på tide med ny time. Kanskje få litt hjelp til pusle alle brikkene på plass igjen. Det er lov å få hjelp til det har jeg funnet ut.

Nå som valiumen begynner å virke tar jeg kvelden!

Vil bare si HIPP HURRA til min vakre hund, Otto, som blir  år i dag. Han kom til oss for snart ett år siden og har virkelig blitt en del av vår familie. Livet hadde ikke vært det samme uten han og han gir bare masse glede, kjærlighet, latter og lykke!

Ha en god natt folkens.

– Katie

#vmh #guch #hjertefeil #fallottetrade #mentalhelse #angst #depresjon #valium #lovelife #kjærlighet #påsken2017 #påske #familie #trening # rehabilitering #organdonasjon #sjekkdeg #shoutout #livetsomkronisksyk #followme #vår
 

Kos, dyrlege og pinex forte

Hey

I dag måtte jeg ringe veterinæren da de åpnet klokken 10.00. Hans høyre øre var ikke bra så var godt å få det sjekket ut. Heldigvis er Arne ganske så flink når vi er hos dyrlegen, men det er nok fordi han vet han får mange godbiter der. Han er jo et skikkelig sjarmtroll så godbitene sitter løst hos alle som jobber der. Det viste seg at han har en soppinfeksjon i øret. Måtte dra på apoteket og hente en øre dråper. Sprøyter det i øret og gnir. Heldigvis er han veldig flink så går så bra.

Nå skal vi gi han disse øre dråpene i noen dager fremover og før kuren er ferdig, må han tilbake til dyrlege Erik på kontroll. Det skal vi om 5-7 dager. Dersom det ikke er blitt noe særlig bedre, må Arne dopes ned og øret må renses ordentlig. Satser jo på at dråpene gjør jobben.

I dag var butikkene åpne halv dag så etter at jeg kjørte Toivo hjem med Arne kjørte jeg ned på CC senteret ved Brakerøya. Jeg har fått litt forkjærlighet for MENY butikken der etter at de renoverte den. Vegg i vegg ligger også Nille, Kid, Mester Grønn og Musti (dyrebutikk) så fikk alt jeg skulle ha på ett og samme sted. I morgen kommer mamma, pappa og tante Bjørg på middag og trengte noe til det. Kjøpte også noen nye blomster og fikk påskepyntet litt mer. I morgen tidlig dekker jeg bordet mens min kjære tar seg av maten.

Utpå dagen begynte jeg å få en del smerter i høyre ben så jeg la meg på sofaen og sluknet der. Må innrømme at jeg droppet støttestrømpene i dag og det var kanskje prisen jeg betalte for det. Selv om benet begynte å verke gikk Toivo og jeg ut i skogen en bitteliten tur med Arne og Otto. Måtte le da Arne fant en stokk som han absolutt skulle ha med seg. Den var jo lengre enn det han var. Det var to slitne gutter som kom inn og sovnet.

Verkingen i det høyre benet ble aldri noe bedre utover kvelden, så krøp til korset og tok en pinex forte sammen med en paracet. Noen ganger er det det eneste som funker. Nå skal jeg bikke i seng. Håper dere alle har en super påske videre.

– Katie

#vmh #guch #hjertefeil #organdonasjon #sjekkdeg #trener #rehabilitering #shoutout #followme #livetsomkronisksyk #amerikanskcockerspaniel #hund #kjærlighet #mentalhelse #depresjon #angst #russemamma #påsken2017 #godpåske #happyeaster #familie