Fortsatt her… utblåsing og akvarell

Hey

Klokken er straks midnatt. Det er nesten litt merkelig at jeg alltid skriver blogg innlegg sent på kvelden eller midt på natten. Man skulle da tro at det var noe jeg hadde tid til på dagen, men det er ikke alltid jeg har det selv om jeg er 100% ufør. Det er jo nesten litt skamfullt å si det kanskje, men akkurat det bryr jeg meg ikke noe om. Nå er ikke jeg noe videre imponert over de som blir ufør uten egentlig å behøve å bli det…, men jeg har lært tidlig at jeg ikke har forutsetning for å si hvem som har behovet og hvem som ikke.

Blir litt på samme måte som HC parkering. Personlig så har ikke jeg stokk, rullator eller rullestol. Jeg går ikke så veldig rart, men jeg har jo disse smertene i bena som gjør at jeg har dette kortet. Mange av oss kan kanskje sett noen parkere på en HC for så å ha nesten løpt inn på butikken eller hvorhen de skulle. Så har man sittet der å tenkt….”javel…”. Men man skal være ganske forsiktig med det. Da det først skjedde med meg, ble jeg litt flau og likte lite de blikkene jeg fikk. Men så, i et klart øyeblikk, kom jeg på at jeg driver jo i det. Og for det andre, så løper jeg ingensteds!! Dere som kjenner meg vet det. Mitt ene ordtak i livet er jo “hvorfor ta trappen, når noen oppfabt heisen”. Anyways, tror bare vi alle fort blir litt opptatt av hva andre gjør, hva andre får etc.

Den siste uken har jeg fått til å male litt igjen. Er jo en uke siden vi kom hjem fra Spania. Kan fortelle om det en annen dag. Avslutter nå med ett par bilder fra denne uken. Håpet dere liker de.

– Katie

http://www.organdonasjon.no

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook

@katiegreetart