hits

Ut av det blå

Hey

Hva gjør du når du plutselig får beskjed om å pakke en bagg for en natts overnatting, med badetøy og en pen topp til kvelden? Så der satt jeg da, trøtt og lei, i sofaen med Arne og Otto og så på CSI Miami. Drømte meg bort og så for meg ferien vi skal på til Florida da jeg fikk den beskjeden av Toivo. To timer senere og en kjøretur med instruksjoner om hvor jeg skulle svinge endte vi opp på Son Spa. Ble utrolig overrasket og tenkte bare, wow, så heldig jeg er. 


Toivo hadde ordnet med suite, cava og frukt/sjokolade fat. Vi tok på oss badetøy og gikk ned i spa området. Badet i bassenget og testet jacuzzi både ute og inne. Vel oppe på rommet sovnet vi før det var middag 19.30. Toivo hadde ordnet med alt.


Maten var kjempegod. Ettersom jeg allerede hadde tatt meg noen glass cava og hvitvin, ble det alkofritt. Jeg drikker så sjeldent. Etter middag tok vi en liten tur langs brygga og gjestehavnen. Toivo drømte seg nok tilbake til dagene vi hadde båt. Det lå selskapslokaler ved brygga i hotellet. Det er bryllup i det ene og jenteutdrikningslag i det andre. Mye folk.


Nå er vi tilbake på rommet og det blir nok tidlig kvelden. Slapper av i suiten med noe i glasset og nyter utsikten. 


Natta folkens.

- Katie

 

http://www.vmh.no

http://www.organdonasjon.no

 

#medfødthjertefeil#skjultsykdom #trening #puls #vektnedgang #ernæring #drammen #norge #ous #rikshospitalet #vmh #guch #mentalhelse #angst #depresjon #organdonasjon #sjekkdeg #shoutout #sija #sonspa #spahotell #luksusliv #yolo #kjærestetid #love 

 


 

3 kommentarer

Ei_heks

08.07.2017 kl.23:46

Åhhhh... så kos! :)

Jannicke Elnæs

09.07.2017 kl.00:08

så koselig! Fine bilder :)

Den lille Pandaen c:

09.07.2017 kl.14:42

Så koselig gjort av han! :D

Skriv en ny kommentar

Katies hjerte

Katies hjerte

40, Sande i Vestfold

Født og oppvokst i Oslo, bodde 11 år i Drammen, men bor nå i Sande i Vestfold med mann, stesønn og to amerikanske cocker spaniel, Arne og Otto. Jobber litt på Drammensbadet. Har en medfødt hjertefeil og er tilsammen 11 ganger hjerteoperert. Bloggen handler om min hverdag og hvordan det er å leve med en kronisk sykdom som ikke alltid syntes utad. Jeg engasjerer meg i organdonasjons saken og interesseorganisasjonen Voksne med Medfødt Hjertefeil (VMH). Håper du liker bloggen min

Kategorier

Arkiv