hits

Nytt kapittel i livet har begynt

Det er søndag kveld og vi har nå hatt to netter i det nye huset vårt i Sande i Vestfold. Vi dro fra Konnerud på fredag og selv om vi ikke er helt ferdig der oppe, var det veldig rart å reise derfra. I visshet om at jeg ikke skulle sove der noe mer.

Årets første snøfall kom på fredag også. Vi kom ned til Sande, dro innom MENY og handlet før vi kjørte bort til Dunihagen og det nye huset. 

Fredag var også den 10.november og vår bryllupsdag. I år har vi vært gift i 10 år. Det er ganske rart å tenke på hvor fort det har gått.

Utrolig hvor mye vi har vært igjennom på de 10 årene vi har vært gift. Alle par går igjennom faser i forholdet, men noen av de krevende situasjonene vi har måttet håndtere, har til tider vært umenneskelig. Men vi blir kanskje sterkere på grunn av det, ikke svakere som følge av det.

Bryllupsdagen ble feiret med en pizza og en øl/cider foran tv'en. Vi er så slitne så vi orket ikke gå ut fredag kveld. Sofaen og bordet var blitt levert av møbelforetningen tidligere på fredagen så det var godt å ligge i den.

I går kom mamma og pappa for å hjelpe meg og vi ble nesten helt ferdig med kjøkkenet. Skulle ta for oss klær etter lunchen mamma hadde med, men kom ikke til det. Orket ikke mer. Fikk besøk av Toivos tante og familie, men de skulle bare se det nye huset. 

Etter at alle hadde dratt var vi så ferdige at tanken på matlaging var totalt fraværende. Så vi googlet spisesteder i Sande og endte opp på et sted som het Luigi's. Ikke overraskende italiensk mat. Det var veldig godt og utrolig deilig å slippe matlaging.

I dag tok vi en selvpålagt hviledag. Tok en tur til Konnerud og hentet noe kjøkkenutstyr før jeg dro tilbake hit og satt på noe klesvask. Fetteren til Toivo var her i går og de fikk satt inn vaskemaskinen og tørketrommelen. Så digg med ALT PÅ ETT PLAN.

Nå skal jeg legge meg. I morgen er det ny uke og jeg skal få besøk av Kamilla på dagen. Tror kanskje jeg skal lage noe gulrotmuffins. Sjekk det ut på Katie Cakes siden min på Facebook i morgen. https://www.facebook.com/Katie-Cakes-166285850048854/

God natt fra Sande i Vestfold 😄

- Katie 

#medfødthjertefeil #skjultsykdom #trening #puls #vektnedgang #ernæring #mentalhelse #angst #depresjon #oslo #oslove #shoutout #sija #sjekkdeg #organdonasjon #levelivet #familieliv #familie #amerikanskcockerspaniel #givemehopejoanna #hjertesvikt #hjertefeil #drammen #livmorkreft #sidetforåblidet #kreft #rikshospitalet #ous #vmh #guch #medisiner #sandeivestfold #katiecakes

 

3 kommentarer

sisselgu

13.11.2017 kl.16:38

Det er så flott i Sande .

Håper du har en fin dag .

Ta gjerne turen innom min blogg og følg meg.

Klem fra meg

Katies hjerte

13.11.2017 kl.17:10

Takk for det.sisselgu:

iselinslund

13.11.2017 kl.21:12

God natt :)

Skriv en ny kommentar

Katies hjerte

Katies hjerte

40, Sande i Vestfold

Født og oppvokst i Oslo, bodde 11 år i Drammen, men bor nå i Sande i Vestfold med mann, stesønn og to amerikanske cocker spaniel, Arne og Otto. Jobber litt på Drammensbadet. Har en medfødt hjertefeil og er tilsammen 11 ganger hjerteoperert. Bloggen handler om min hverdag og hvordan det er å leve med en kronisk sykdom som ikke alltid syntes utad. Jeg engasjerer meg i organdonasjons saken og interesseorganisasjonen Voksne med Medfødt Hjertefeil (VMH). Håper du liker bloggen min

Kategorier

Arkiv