hits

Makroner og forsmak på jul 🎅

Hei du

Da fikk vær melderene rett i går. Jeg våknet til hvit bakke og dalende snø. Det er ganske så koselig. Liker snø. Toivo dro på jobb tidlig i dag så var alene hjemme i det nye huset for første gang. Slapp hundene ut i hagen og de boltret seg i snøen.

Det er så deilig å se Arne og Otto kose seg med lekene sine. Jeg syns det var så deilig å bake den gulrotkaken i går så bestemte meg for å ta litt mer kjøkken terapi. Så i dag ble det grønne makroner med sitron smørkrem og kokos strø. Hadde bare grønn og svart konditorfarge, så da ble det den lystigere grønne. Makroner tar tid og tålmodighet, men det er gøy når man får det til.

Da var det frem med utstyr og sette i gang. Resultatet ble super bra. Godt fornøyd. Prøvesmakte en, men har lagt vekk resten. De skal jo egentlig ligge ett par dager for å sette seg. Ellers er de for seige. Resultatet ble jeg veldig fornøyd med. Yummy!

Har en egen Facebook side. Sjekk den ut da:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1754387397905350&id=166285850048854

Veldig fornøyd med at jeg klarte å tømme en pappeske til i dag, gå en liten tur med Arne og Otto og vaske litt tøy. Selv om vi gikk en liten tur var de mest i hagen i dag.

Da min kjære endelig kom hjem fra jobb i kveld hadde jeg middag klar. Det passet veldig bra med at det kom masse snø i dag, for jeg hadde laget ribbe med julepølse, surkål, poteter og digg brunsaus. Det var veldig godt. Moro med en prøvesmak på årets jul.

Nå er det kvelden. Vi snakkes snart da ☺

- Katie 

#medfødthjertefeil #skjultsykdom #trening #puls #vektnedgang #ernæring #mentalhelse #angst #depresjon #oslo #oslove #shoutout #sija #sjekkdeg #organdonasjon #levelivet #familieliv #familie #amerikanskcockerspaniel #givemehopejoanna #hjertesvikt #hjertefeil #drammen #livmorkreft #sidetforåblidet #kreft #rikshospitalet #ous #vmh #guch #medisiner #barcelonaambtu #españa #makroner #katiecakes #kaker

2 kommentarer

G

15.11.2017 kl.01:00

Folk som kaller hundene sine for Arne og Otto, må være fantastiske. :) Jeg falt pladask.

sisselgu

15.11.2017 kl.01:40

Vakkert å våkne i Sande i dag .

Elsker vinter og snø.

Mitt vinrereventyr startet med en kald men vakker fotoshoot I hjerte av Vestfold ,nemlig Sande :)

HA EN FLOTT NATT :)

Skriv en ny kommentar

Katies hjerte

Katies hjerte

40, Sande i Vestfold

Født og oppvokst i Oslo, bodde 11 år i Drammen, men bor nå i Sande i Vestfold med mann, stesønn og to amerikanske cocker spaniel, Arne og Otto. Jobber litt på Drammensbadet. Har en medfødt hjertefeil og er tilsammen 11 ganger hjerteoperert. Bloggen handler om min hverdag og hvordan det er å leve med en kronisk sykdom som ikke alltid syntes utad. Jeg engasjerer meg i organdonasjons saken og interesseorganisasjonen Voksne med Medfødt Hjertefeil (VMH). Håper du liker bloggen min

Kategorier

Arkiv