Status Quo

Hey!

Ja da var jeg 40 år! Helgen har vært helt fantastisk med besøk fra inn og utland og en kjempebra bursdags feiring. Det er ikke så ofte jeg ser familie fra England så at de kom var bare helt overveldende. Jeg har ikke ikke akkurat mest av energi og overskudd så uten min kjære Toivo, Hanne, mamma og alle andre som hjalp til gikk det så bra.

På søndag kom mamma, pappa og min engelske familie ut til oss her i Sande. Det var blitt 22 april og det var min fetter Ben sin 29 års dag. Så Solveig og Hedvig blåste opp ballonger og vi gang opp flagg. Da hankom sang vi for han. Det var kjempekoselig!

Søndag kveld kjente jeg litt ubehag i kroppen, men på mandag tok det tak. Jeg kjørte Hanne og jentene til Frogner og dro videre til Torshov for å møte min venninne, Anja. Jeg var ikke i form og jeg måtte bare dra. Dro til mamma og pappa og sovnet på sofaen. Før jeg sovnet økte bare pulsen mer og mer. Det var i hvert fall følelsen av det. Da er ofte terskelen for å ringe guch sykepleieren på Rikshospitalet. Ettersom jeg hadde time der i går ble sofaen og en valium løsningen.

Hanne ble med meg på Rikshospitalet i går. Hun har aldri hatt muligheten til å bli med på kontroll så jeg var glad for at det passet nå. Hun har jo vært masse på sykehus når jeg har ligget der.

Før jeg kom inn til guch poliklinikken måtte jeg sjekke ICD (hjertestarteren) boksen min. Den viste hjerteflimmer som hadde vært det siste døgnet og det var det som hadde gjort meg uggen i kroppen.

Ultralyden og EKG viste at alt egentlig bare var som vanlig. Hjertet mitt blir jo aldri bra, men det var ikke blitt noe værre. Skal tilbake om 4 måneder.

I dag er første rolige dagen på lenge. Legger ikke skjul på at det er litt deilig også. 

– Katie

#medfødthjertfeil #hjertefeil #hjertesvikt #mentalhelse #angst #depresjon #oslo #oslove #shoutout #sija #sjekkdeg #organdonasjon #levelivet #familieliv #familie #amerikanskcockerspaniel #givemehopejoanna #hjertesvikt #hjertefeil #sande #panikkangst #fortyandfabulous #birthdaygirl #bursdag 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg