hits

Ekstra gir

Ekstragir.... det er det giret du vet du har inni deg et sted. Sjeldent kommer det frem, bare når man absolutt må. Hva gjør man da, når man sliter med å finne dette ekstra giret? Når man innser at man ikke kan yte like mye som andre. Vi vet jo alle at en flytteprosess er utrolig slitsomt. Jeg gjør så godt jeg kan, men det er jo ikke noe gøy når jeg ligger slengt på sofaen mens guttene sjauer og bærer. Men sånn må det nesten bli.

I dag dro jeg med hundene ned til nyhuset og begynte å pakke ut av eskene. Håpet var å finne DAB radion min, men den dukket ikke i en av eskene i dag. P4 på mobilen er liksom ikke like bra. Men det duger for å ha en lyd. Litt musikk å nynne til mens man jobber på.

Etter tre timers jobb, var det kjempe koselig med besøk av Kamilla, Alf-Egil, Celina og Linnea. De hadde med en pose kanelboller som vi lagde her om dagen. Så da var jeg ferdig for dagen. Min kjære kom også. Syns selv at jeg la en skikkelig økt så dro hjem. La en bolledeig som jeg lagde en kanelsnurrkake ut av. Ble super god. Fant en ny dansk oppskrift på Pintrest.

I morgen må jeg finne ekstra giret. For det blir en krevende dag med legetime, 2.5 time jobb, hente Marcus og ta en tur på søppelfylling. Så er det rett hjem og vaske kjøleskapet, brette og legge bort rent tøy, rydde bort alt av det som ikke kan vises, ta med hundene ut og komme oss vekk. For klokken 19.00 er det visning.

http://krogsveen.no/Kjoepe-bolig/Bolig/Leilighet/Gramsborgveien-7-a-237110899

Kryper under dynen nå og satser på en god dag. Er det ikke det får vi satse på det helvetes ekstra giret.

- Katie 

#medfødthjertefeil #skjultsykdom #trening #puls #vektnedgang #ernæring #mentalhelse #angst #depresjon #oslo #oslove #shoutout #sija #sjekkdeg #organdonasjon #levelivet #familieliv #familie #amerikanskcockerspaniel #givemehopejoanna #hjertesvikt #hjertefeil #drammen #livmorkreft #sidetforåblidet #kreft #rikshospitalet #ous #vmh #guch #medisiner #flyttetåke #sandeivestfold #sliten #ekstragir 

Én kommentar

fjellgeitbundingen

06.11.2017 kl.18:47

Lykke til :) Håper du får gjort litt i dag..

Skriv en ny kommentar

Katies hjerte

Katies hjerte

40, Sande i Vestfold

Født og oppvokst i Oslo, bodde 11 år i Drammen, men bor nå i Sande i Vestfold med mann, stesønn og to amerikanske cocker spaniel, Arne og Otto. Jobber litt på Drammensbadet. Har en medfødt hjertefeil og er tilsammen 11 ganger hjerteoperert. Bloggen handler om min hverdag og hvordan det er å leve med en kronisk sykdom som ikke alltid syntes utad. Jeg engasjerer meg i organdonasjons saken og interesseorganisasjonen Voksne med Medfødt Hjertefeil (VMH). Håper du liker bloggen min

Kategorier

Arkiv