In the blink of an eye

Hey

Da er det blitt august. Tiden går så fort at det er skremmende. Men det er mye som skjer så det er først når man får et stille øyeblikk at man innser det. Og når man ser på barna sine. På tirsdag morgen kjørte vi Marcus til Kongsberg hvor han skulle ta toget til Kristiansand. Hans førstegangstjeneste skal være på Luftforsvarets Rekruttskole på Kjevik. I hvert fall til å begynne med. 

Det var en ganske rar følelse å sende han avgårde, for selv om han kommer hjem på perm og har på ingen måte flyttet ut, så er det første gangen han virkelig skal ut av redet. Nå har jeg vært stemammaen hans på fulltid siden 2006 så jeg tenker jo på han som min egen sønn og merker at jeg savner han allerede. På kvelden var det bare Toivo og meg til middag. Er ofte bare oss to, men nå var det mer synlig på en måte.

Jeg møtte mamma og pappa på Gulskogen etterpå og på ettermiddagen i går dro vi innom Nissan i Drammenog fikk se den nye bilen vår. Den skal klargjøres så får den ikke før neste uke, men sykt artig å se den.

Slitt mye med smertefulle bein de siste dagene så jeg har vært nødt til å krype til korset og bruke støttestrømpene mine. Ikke moro i 25°+, men det går jo. Tok på meg et luftig skjørt så holdt meg hjemme. Ikke akkurat verdens mest sexy antrekk.

Nå er det natten på bruket. Temperaturen om nattenhar blitt mer levelig nå så sover nok godt. I morgen kommer gjester fra Alta og på kvelden er det Justin Timberlake på Telenor Arena – woo hoo!

– Katie & gutta

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg