Deilig dag i Oslo ❤

Hey

Det var disse planene om å ordne klærne i dag……jaja…..oooops!! De ble bare magisk borte da solen skinte, himmelen var blå, feriepengene var kommet og det var utendørs marked på Jernbanetorget i Oslo og oppover nedre del av Karl Johan. Parkerte hos mamma og pappa på skøyen som vanlig og sammen tok vi trikken inn til byen. Det var helt sinnsykt hvor mange folk som var i byen. Det vrimlet av folk over alt. 


Jeg fikk kjøpt en kjempesøt veske fra Accesorize som var satt ned 50% og kjøpte noe boxere til Marcus. På scenen foran tigeren sto Farmen/Sofa-Tore og snakket om livet som anderledes. Det var ULOBA som hadde “Independent living days”. Ganske så inspirerende å høre på. Pappa orket ikke holde følge med oss så han dro hjem, mens vi fortsatte rolig oppover Karl Johans gate. 

Stoppet på Steen&Strøm for en liten matbit i underetasjen på food-court. Ble en italiensk matbit idag. Gikk opp på herre avdelingen og inn på Ralph Lauren. Kjøpte en t-skjorte til hver av guttene mine som en sommerferie gave. Jeg kommer til å savne de masse når de reiser, men jeg er helt sikker på at de får en kjempefin ferie i  San Miguel i Spania 🇪🇸

Så var det hjem til mamma og pappa igjen. Elsker å ta trikken gjennom byen i mitt ❤. OSL❤VE

Var ganske så sliten da jeg kom hjem til mamma og pappa, men hadde ikke lenge pause før min lille herlige nevø kom på overnattingsbesøk hos Grandma og Grandpa. Han snakker masse og er så morsom. Observant og tullete. 

Dro avgårde sliten, men fornøyd. Ikke en gang merket jeg noe hjertebank og det var sykt deilig. Plukket opp Marcus og Henriette på Asker stasjon og kjørte henne hjem. Så dro vi hjem og hentet Arne og Otto hos snilleste naboen Jorunn. 

Avslapping på høyt nivå foregår og nå straks natten. Håper dere alle har hatt en super dag.

Ps, hvis du lurte så ble begge guttene storfornøyd med gavene sine. 

– Katie

#hjertefeil #hjertesvikt #medfødthjertefeil #skjultsykdom #trening #puls #vektnedgang #ernæring #drammen #norge #rikshospitalet #ous #vmh #guch #oslo #oslove #organdonasjon #sjekkdeg #shoutout #sija #ralphlauren 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg