Friday emotion

Sov i Oslo i natt. Hos mamma og pappa på Skøyen. Jeg var så trøtt i går at jeg rett og slett ikke turte å kjøre til Sande. Om du leste innlegget mitt i går, så var det en ganske krevende og emosjonell dag.

For to dagen siden ble min kjære syk og etter en tur på legevakta og sykehuset, kom han hjem i går og trengte hvile. Er jo bekymret for han, men jeg er sikker på at alt blir bra.

Sov godt til jeg våknet av meg selv i dag. Det var ingen Arne eller Otto som vekket meg tidlig. Men det var utrolig koselig da jeg kom meg opp og hørte at svigerinnen min, Marit, var på vei med Sebastian (3 år) og Emilie (1 år). Familie er utrolig viktig. Jeg orker kanskje ikke løpe rundt, herje med de og andre fysiske utskeielser, men jeg elsker å være med de.

Hjemme nå med Toivo og hundene. Det kjennes godt å være der jeg hører hjemme. Slitt mye med smerter, så måtte bare ta noe smertestillende. Fikk noe sjokolade av mamma og pappa, som de kjøpte i Sverige. Så nå er det rolig i heimen. Håper dere alle får en god fredag kveld og en super helg. Og husk en ting, selv om det er klisje, fortell de rundt deg at du er glad i de. Du vet aldri hva morgendagen bringer…. hvis den kommer. Det er ikke gitt.

– Katie 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg