Har ikke skrevet på noen dager nå. Det er blitt februar allerede. Og det med snart fem dager alt. De siste dagene har ikke vært noe lette, så da jeg våknet i dag til en email fra min psykolog, Niels, om at han har en time til meg i morgen, ble jeg veldig glad. Jeg har gått til han i flere år nå. Helt siden hjertesvikten min var i 2012. Han kjenner meg godt og jeg føler alltid at jeg går ut av kontoret, etter mine gitte 45 minutter, litt lettere til sinns enn da jeg gikk inn. Og det er vel det som et meningen. Vi har prøvd litt hypnose før, men jeg vet ikke om jeg syns det fungerte så bra. I morgen blir det vel en liten oppdatering om helsen min som den er i dag og tankene rundt tiden jeg har igjen av karantenen.

Det er så utrolig vanskelig å ikke fokusere på tiden som er igjen til mai 2020. Det er mange som velment sier “tiden går jo så fort”, “hvor blir det av tiden” eller “før du vet ordet av det….”. Tenk deg at du har bestilt en ferie, det er -18 ute og dit du skal er det rundt 25° og sol….. Men tiden går så tregt!! Det er vanskelig å la være. Håper Niels kan hjelpe meg med disse såkalte “verktøyene” i hverdagen som vil gjøre livet og psyken lettere. Akkurat nå er det mye soving, en del tårer, frykt, engstelse og bekymring.

Det er snart midnatt og jeg sitter i sengen. Skal slukke lyset og håper at jeg sovner fort. Det er når lyset slukkes at tankene blir verst.

Natta godtfolk….. Det var godt å få luftet seg litt.

– Katie

#medfødthjertefeil #hjertesvikt #hjertefeil #drammen #livmorkreft #sidetforåblidet #kreft #rikshospitalet #organdonasjon #levelivet #familieliv #familie #amerikanskcockerspaniel #givemehopejoanna #mentalhelse #angst #depresjon #oslo #oslove #shoutout #sija

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg