I dag kom brevet…..eller brevene fra Rikshospitalet. Kan jo begynne å lure på hva de har å fortelle når det kommer to brev. Det kom definitivt sommerfugler i magen da jeg skulle åpne de 🦋

Det var som forventet innkalling til undersøkelsene om tre uker. Første dagen blir belastningstest på sykkel med maske for å måle O2 opptak og for å se hvordan hjertet mitt og kroppen reagerer. Må møte opp uthvilt og klar da. Spent på hvordan de vonde beina mine holder seg. Skal forhåpentligvis til fotsone dagen før.

Hjemmedag med Arne og Otto i dag. Orket ikke se på de blå neglene mine lenger, så lakket de for å skjule. Det er små triks i hverdagen. Jeg vet jo hva som er under neglelakken.

Satt på filmen “Isn’t it romantic” med Rebel Wilson. Digger henne, men syns kanskje filmen var litt teit. Men noen ganger er en litt teit film helt perfekt. Jeg merker at å se på film og TV er godt for meg, for da kan jeg flykte litt. Det er så mye alvorlig som skjer nå, at å le litt eller se noe som ikke krever noe, er deilig. Men jeg får jo ofte kommentarer som “ser ikke på TV jeg”, “skjønner ikke at du gidder å se så mye tv”….etc. Driter litt i det for jeg skjønner jo at de som sier det, ikke er i nærheten av å skjønne hvordan det er å være så sliten at man knapt klarer å pusse tennene.

Nå skal Toivo snart på nattevakt. Liker best når han er hjemme om natten, men det går jo greit. I morgen kommer Marcus hjem på perm og DET gleder jeg meg til.

– Katie

http://www.organdonasjon.no

#medfødthjertefeil #hjertefeil #hjertesvikt #mentalhelse #angst #depresjon #oslo #oslove #shoutout #sija #sjekkdeg #organdonasjon #levelivet #familieliv #hjertetransplantasjon #nyttliv

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg