Blanke ark og alt det der

Hey,

GODT NYTT ÅR folkens. Vi skriver 2019. 2018 er historie og det var fylt med opp og nedturer, men heldigvis var ikke nedturene de aller største. Håper 2019 blir et godt og trygt år for oss alle. Selve nyttårsaften ble tilbragt med min kjære og våre to hunder hjemme. Vi spiste en god middag, så film og ved midnatt møtte vi naboene våre i gata for fyrverkeri. Ettersom vi ikke skulle ha den store festen, gadd jeg heller ikke bruke masse penger på fyrverkeri. Innser nå at det trengte jeg ikke heller, for med et stort jorde rett ved siden av og Skafjellåsen her i Sande rett ved, fikk vi se masse.

I dag har vi bare vært hjemme og slappet av. Ikke noe stress og ikke noe mas. I morgen er hverdagen tilbake og det skal bli godt. Og før du tenker “Hverdag sier du?”, “Er ikke du bare hjemme?”…..Så nei, jeg har en hverdag jeg også.

Nå i kveld fikk Arne et kraftig epilepsi anfall. Det varte i 4 minutter, noe som virker som en evighet. Det var skummelt for han kastet på hodet så vi måtte holde han litt fast så han skulle få puste.  Otto var rett i nærheten og helt sikkert engstelig for “bror”. Etter anfallet har han mer eller mindre sovet i et strekk. Han sover i sengen sin nå.

 “Brothers from different mothers”

Sliten, hopper jeg i seng også. Vi snakkes

– Katie

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg