Mens jeg venter……

Hey,

Da har det blitt tirsdag og jeg er fortsatt på rom 407 på Drammen Sykehus. I går måtte jeg ta MR ettersom legene mente at infeksjonen i leggen kanskje kunne ha spredd seg til selve benet. Ikke det store leggbenet, men et mindre ben ved siden av. Det hadde jo vært typisk om det var enda en ting. Føler jo at kroppen min har vært igjennom det meste det siste året og den har definitivt fått nok. Men som med alle andre ting jeg har fått kastet i fjeset, må jeg jo bare ta det og godta at sånn er det.

God morgen fra rom 407, igjennom ufattelig skitne vinduer……hm…..

Toivo kom ikke i går, men dagen før og da hadde han heldigvis med seg alle malesakene mine. Jeg er så glad for at jeg har fått meg en hobby. Sjekk den gjerne ut på min egen Facebook side; katies aquarell. Der ligger noen av bildene jeg har malt. Etter MR undersøkelsen hadde jeg ganske så vondt  benet ettersom begge føttene mine måtte bindes fast for at de skule ligge i ro og ikke skli ut. Selve MR benken er jo ikke akkurat laget for komfort, så da jeg kom tilbake på rommet sovnet jeg tvert. Resten av kvelden gikk med til maling.

I dag har jeg stort sett bare ventet på MR svarene. Møtte Toivo nede i hovedinngangen etter at han var ferdig på jobb. Han hadde med seg fjernkontrollen min (er jo ikke fjernkonroller å oppdrive på huset) og han hadde med seg min egen, private rullator. Den har jeg så og si tapetsert med klistrelapper om at den er privat og med navnet mitt, mobilnummeret mitt og rom nummeret mitt er. Rett og slett for at folk er langfingra!!!

Kamilla kom innom ettersom hun hadde vært på noe møte med jobben, men følte ikke jeg var verdens beste vertinne her inne ettersom smertene var tilbake. Resten av kvelden satt jeg med hobbyen min.

Ved 21.30 tiden møtte jeg på ortopeden som var her i går. Han lette etter meg så sammen gikk vi inn på 407.  Han fortalte meg at han hadde fått de siste MR bildene beskrevet av radiografene og det kunne se ut som det var en benbetennelse i venstre ben (det lille). Så litt forvirra dukket det opp en haug med spørsmål etter at han hadde gått selvfølgelig. Så jeg får prøve å huke tak i han i morgen. De kan ikke ta vevsprøve/bipsi av benet før jeg har vært antibiotika fri i en uke, helst to. Men hvor forsvarlig er det da?? Hm……

Nå skal jeg bikke i seng, Smertene er selvfølgelig tilbake…. ikke akkurat lenge de er fraværende…

– Katie

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg